4 OPTIUNI DE A CUMPARA O LOCUINTA

4 OPTIUNI DE A CUMPARA O LOCUINTA
  • Cel mai prost apartament din cea mai proasta zona

In mod normal aceasta ar trebui sa fie optiunea numarul 4,5…In acest caz va trebui sa bugetati si investitia suplimentara in reparatii si imbunatatiri. Exista posibilitatea ca o zona proasta acum sa fie de fapt in tranzitie, in functie de planurile de dezvoltare zonala sau de investitiile publice din viitorul apropiat. Atunci cand piata imobiliara stagneaza, locuintele din aceste zone se depreciaza. Un agent de Reprezentare Exclusiva va poate oferi mai multe detalii despre aceste aspecte. Daca nu va deranjeaza aceste lucruri sau pur si simplu nu va permiteti mai mult pentru moment, considerati aceasta situatie ca o investitie pe termen lung.

 

  • Cel mai bun apartament din cea mai proasta zona

Este cea mai riscanta achizitie. Pretul echivalent unei locuinte de lux aflata intr-o zona proasta are de cele mai multe ori consecinte financiare grave. Acest tip de investitie nu va putea fi amortizata niciodata, nici macar in perioadele in care piata imobiliara este in expasiune.

 

  • Cel mai prost apartament din cea mai buna zona

Si in acest caz trebuie sa bugetati investitia suplimentara de timp si bani in reparatii si imbunatatiri. Insa daca zona este una buna, investitiile in imbunatatiri  sau renovare le recuperati la vanzarea locuintei, iar intre timp va bucurati de comfortul unui apartament bun intr-o zona buna.

 

  • Cel mai bun apartament in cea mai buna zona

Este varianta optima pentru cei care doresc un standard social ridicat si nu au timp pentru lucrarile aferente imbunatatirilor. Este o investitie sigura dar costisitoare si cu marja mica de negociere a pretului.

Agentie Imobiliara Sector 3 MHT Advisers

Suna

Compare