Despre noi

Ne axam pe calitatea serviciilor oferite, avem strategii de marketing ingenioase si experienta riguroasa in tranzactiile imobiliare; suntem o agentie specializata in Reprezentarea Imobiliara Exclusiva.

Licentiat al Facultatii de Geodezie, cu experienta de cinci ani in domeniul Cadastrului si mai mult de sase ani in tranzactiile imobiliare din Romania, fondatorul MHT Advisers, George Mihaita are avantajul de a-si ghida in mod expert clientii in procesul tranzactiilor imobiliare, protejandu-le atat proprietatea dar si prosperitatea.

* George este membru APAIR si al Asociatiei Internationale REALTOR  (detine licenta de a tranzactiona proprietati imobiliare si respecta Codul de Etica REALTOR*).

* Asociatia REALTOR a fost fondata in anul 1908 iar in prezent are peste 1 milion de membri.

REPREZENTAREA EXCLUSIVA este metoda de colaborare cea mai frecvent folosita in tranzactiile imobiliare din Statele Unite si din Europa avand o vechime mai mare de 50 de ani.

Prin Reprezentarea Exclusiva, dreptul de a vinde o proprietate se acorda unei singure agenții sau unui singur agent, care abordeaza strategia de vanzare a unei proprietati intocmai cum ar face-o proprietarul, pentru ca reprezinta exclusiv interesele acestuia.

In cazul Reprezentarii Imobiliare Exclusive relatia proprietarului cu agentia imobiliara este similara cu relatia dintre avocat si clientul sau. La fel cum avocatul nu poate reprezenta ambele parti ale unui process nici agentul imobiliar nu poate reprezenta simultan vanzatorul si cumparatorul in aceeasi tranzactie. Atat avocatul cat si agentul de Reprezentare Exclusiva sustin exclusiv pe durata procesului si in cadrul tranzactiei interesele clientului lor.

AVANTAJELE REPREZENTARII EXCLUSIVE

  • Pre-evaluarea cumparatorilor potentiali. Agentul de Reprezentare Exclusiva va evalua potentialii cumparatori avand cel putin o intalnire cu acestia inainte de a vizita proprietatea. Numai cei eligibili din punct de vedere financiar vor putea inainta oferta scrisa pentru proprietatea aflata la vanzare. Se evita astfel expunerea casei, vizitele inutile, timpul pierdut in discutii nerelevante.
  • Promovarea eficienta a proprietatii. In multe cazuri, vanzatorii sunt atasati emoțional față de proprietatea lor si fara sa vrea alunga cumparatorii. Acest lucru este in dezavantajul clientului dar si al agentului imobiliar. In promovarea si prezentarea unei proprietati unui potential cumparator, prezentarea detasata este esentiala, crescand sansele de a incheia tranzactia avantajos pentru clientul sau.
  • Sprijin in orice situatie.Cand lucreaza in sistem de reprezentare exclusiva agentul imobiliar se implica activ in soluționarea problemelor, indiferent de etapa tranzactiei in care acestea apar. Cand vanzatorul și cumparatorul bat palma nu inseamna ca tranzacția s-a finalizat. De multe ori cumparatorii se razgandesc sau nu primesc creditul pe care l-au solicitat bancii. In astfel de cazuri, agentul de Reprezentare Exclusiva este rational pe toata durata tranzactiei și ofera solutiile care incheie efectiv tranzactia.
  • Siguranta proprietatii. Pre-evaluarea mentionata anterior creste semnificativ siguranta procesului de vanzare-cumpărare. Intalnind fiecare cumpărător in prealabil, solicitarea unui act de identitate a acestuia inainte de a fi adus la vizionare, exclude situațiile neplăcute, de tipul furturilor din imobilele clienților sau punerea in pericol a proprietarului si a familiei acestuia.

Competitia dintre cumparatori – Obiectivul agentului de Reprezentare Exclusiva este sa obtina cel mai bun pret pentru clientul său. In acest sens, va genera competitie pentru pretul maxim intre potențialii cumparatori identificati prin cererea de contra oferta. In prealabil proprietarul trebuie ghidat in setarea pretului minim pe care il accepta. Pretul minim nu trebuie să fie nici prea mic, deoarece cumparatorii vor oferta sub acest prag, dar nici prea mare, caz in care cumparatorul se poate retrage. Ulterior este imposibila revenirea cu un pret mai mic deoarece va scadea interesul vanzatorului. Crearea de competiție intre cumparatori este singura modalitate prin care se poate obtine cel mai bun pret pentru proprietatea clientului.

Colaborarea in sistem de Reprezentare Exclusiva are la baza construirea unei relatii de incredere si transparenta intre proprietar si agentul imobiliar. Agentul de Reprezentare Exclusiva se bazeaza pe reputatia sa si pe calitatea serviciilor livrate, pentru a genera recomandari din partea clientilor multumiti.

Compare

Suna